Brendiranje vozila

PUTNIČKA VOZILA

Reklamno i korporativno brendiranje svih vrsta putničkih vozila, izrada idejnih rešenja i montaža. Veliki izbor materijala i obrade. Visok intezitet boja, postojanost i garancija. Posedujemo savremenu halu za izradu auto grafike i mogućnost montaže na lokaciji klijenta.

DOSTAVNA VOZILA

Vobleri izraženi od različitih materijala, štampani i sečeni po konturama, hengeri izrađeni od lakih karton pena, hengeri izrađeni od foreksa

KAMIONSKA GRAFIKA

Nudimo kompletnu izradu kamionskih cerada, izradu arnjeva, aluminijumskih i čeličnih konstrukcija. Mogućnostštampe velikih površina i nanošenja sečenog oblika folije na postojeće cerade. Savremena radionica za obradu i montažu.

PROMOVIŠITE BIZNIS SOPSTVENIM VOZILOM

Svesni smo činjenice da je vaše vozilo od vitalnog značaja za vaš biznis – ali ne samo radi logistike. Svojim vozilom ostavljate prvi utisak na vaše potencijalne klijente i mušterije, a one koji vas znaju podsećate na svoje prisustvo u poslu.

Banim Reklame će vam pomoći da dobijete jedistveno rešenje za brediranje vozila kako najviše dolikuje profilu vaše delatnosti. Mi nudimo kompletnu uslugu brendiranja – od idejnog rešenja do apliciranja na vozilo.

  • Dizajn, priprema i štampa
  • Montaža
  • Izbor najkvalitetnijih materijala

ŠTAMPANA I KATOVANA FOLIJA

Brendiranje vozila štampanom i laminiranom PVC folijom, brendiranje vozila katovanom PVC folijom, brendiranje vozila kombinacijom različitih tehnika.

ŠTAMPANA I KATOVANA BANER FOLIJA

Brendiranje kamionskih cerada štampanom baner folijom namenjenom za cerade, brendiranje kamionskih cerada katovanom baner folijom, brendiranje kamiona direktnim štampanjem na cerade.

RADIMO ZAJEDNO!

Postavite pitanje našim stručnim službama iz bilo koje oblasti poslovanja. Očekujte odgovor u najkraćem mogućem roku.

7 + 10 =

POĐITE U OBILAZAK NAŠE PROIZVODNJE