NAŠA VIZIJA

Da postanemo regionalni lider u produkciji reklamnih elemenata.

NAŠA MISIJA

Želimo da neprekidnim uvođenjem novih standarda i tehnologija u našu delatnost, istovremeno pojačavamo i kvalitet vizuelnog identiteta svojih klijenata.

RAZVOJ I FLEKSIBILNOST

Mi smo reklamna branding & sign making kompanija. Naš neprekidni rast se proteže još od 2000-te godine uz mnoštvo sjajnih klijenata.

INTEGRISAN SISTEM

Svoje poslovanje standardizacijom smo podelili u različite procesne grupe. Kompletno integrisana proizvodnja omogućava nam kontinuinirani tok koji donosi maksimalnu efikasnost i efektiivnost.

ZAPOSLENIH PROFESIONALACA

GODINA POSLOVANJA

PROSEČNA STAROST ZAPOSLENIH

LOKACIJE / JEDINICE BANIM REKLAMA

ŠTAMPA VELIKIH FORMATA

Fokus na svaki detalj jeste ključna stvar kada je u pitanju štampa velikih formata kao i isplativost pa se trudimo se da svojim klijentima obezbedimo kvalitet po pristupačnim cenama.

Detaljnije…

BILBORDI I KONSTRUKCIJE

Banim Reklame poseduje sopstveni proizvodni pogon za izradu bilborda i ostalih reklamnih tabli i konstrukcija. U ponudi su svi tipovi konstrukcija kao i njihova isporuka i montaža, ugradnja rasvete ili LED panela.

Detaljnije…

DISPLEJI / POSM

Displeji za veliki broj namenskih proizvoda i proizvoda robe široke potrošnje.
Dizajnirani i proizvedeni u firmi Banim Reklame, ovi proizvodi mogu biti od plastike, kartona, čelika itd…

Detaljnije…

BRENDIRANJE OBJEKATA

Kompletno brendiranje i reklamno opremanje objekata po sistemu ključ u ruke. Uslužno projektovanje, dizajn i razvoj ideja svih oblika vizuelnog identiteta vašeg brenda

Detaljnije…

AUTO GRAFIKA

Svesni smo činjenice da je vaše vozilo od vitalnog značaja za vaš biznis – ali ne samo radi logistike. Svojim vozilom ostavljate prvi utisak na vaše potencijalne klijente i mušterije, a one koji vas znaju podsećate na svoje prisustvo u poslu.

Detaljnije…

3D SLOVA

Banim Reklame projektuje, proizvodi i postavlja sve vrste svetlećih reklama; sa neonskom ili LED rasvetom, programirane LED ekrane i velikim izborom štampanih i obrađenih prosvetljenih materijala.

Detaljnije…

RADIMO ZAJEDNO!

Postavite pitanje našim stručnim službama iz bilo koje oblasti poslovanja. Očekujte odgovor u najkraćem mogućem roku.

3 + 6 =

POĐITE U OBILAZAK NAŠE PROIZVODNJE