VISCOM 2017 | Sajam vizualnih komunikacija | 18-20. decembar 2017. |

Dragi saradnici,

Voleli bismo da vas pozovemo na VISCOM 2017 sajam, posvećen vizualnim komunikacijama koji će se održati u sajamskom centru u Dizeldorfu.  

Sajam će trajati u periodu od 18. do 20. oktobra 2017.

Očekujemo da nam se pridružite na piću i prijateljskom razgovoru sa članovima Banim tima. Ovo je sjajna prilika da se bolje upoznamo ali i da istražimo nove vidove saradnje. Voleli bismo da podelimo iskustvo učestvovanja u najvećem evropskom sajmu u našoj industriji upravo sa vama!

Detaljnije...

Na lokaciji Dobanovci: Banim Print Shop

Otvaramo zvanični prostor u Neltu s ciljem veće dostupnosti i bržih odgovora na zahteve klijenata na teritoriji grada Beograda.

Print Shop će se nalaziti u Hali 1 (Nelt, Dobanovci), a brigu o vašim zahtevima će voditi naša koleginica Anđela Plećaš, koja je zaposlena kao komercijalista.

Detaljnije...

Rast proizvodnog pogona, rast tima, rast Banima

Pored poslovnih jedinica u Kraljevu, Beogradu, Podgorici i Luandi, Banim je otvorio i poslovnu jedinicu u Skoplju. Ovim potezom je u Skoplju formirana centrala iz koje će se voditi poslovanje na tržištu Makedonije.

Detaljnije....

Kontrola kvaliteta proizvoda u Banimu

S obzirom da svakodnevno isporučujemo proizvode kreirane prema zahtevima klijenata, kontrola kvaliteta je korak od ključnog značaja.
Kvalitetom smo uvek upravljali, s tim što u prethodnom periodu nije postojala pozicija čija će se zaduženja bazirati isključivo na ovoj funkciji.


Detaljnije...

Excel obuka

Poznato je da mogućnosti Excel-a uglavnom prevazilaze naša očekivanja i iskustva. U želji da što bolje savladamo ovaj softver ali i unapredimo poslovanje njegovom redovnijom upotrebom, održana je jednodnevna obuka. Na fotografijama je delić atmosfere.

Detaljnije...

Inovacije u svetu LED rasvete

Tehnologija proizvodnje rasvete za vizuale velikih formata je u konstantnom usponu. Materijali bazirani na LED tehnologiji postaju tanji, „pametniji“, ali i efikasniji za primenu u našem svakodnevnom radu. Promene se dešavaju na dnevnoj bazi, a mi težimo da svoje poslovanje unapredimo upravo praćenjem koraka u napretku tehnologije. Na ovaj način stvaramo dodatnu vrednost i za naše klijente.

Detaljnije...

Sajam zapošljavanja u Kraljevu

Sajam zapošljavanja održan u Domu vojske u Kraljevu, 15. marta. posetilo je preko 1.000 ljudi u potrazi za poslom. Na sajmu je učestvovalo 49 poslodavaca iz Kraljeva, Vrnjačke Banje i sa Kopaonika, koji su ponudili oko 170 slobodnih radnih mesta za radnike svih profila. Naša kompanija je nastupila sa istaknutom zainteresovanošću za sledeći kadar:

Detaljnije...

Tuplex u Banimu

Predstavnici kompanije Tuplex i naši zaposleni iz sektora za razvoj proizvoda su svoju subotu, 25. februar učinili radnom. U prostorijama Banim-a, održana je prezentacija posvećena pločastim materijalima.

Detaljnije...

Trening

U petak 17. februara 2017. godine smo imali priliku da u saradnji sa Oracal-om organizujemo edukaciju za naše zaposlene. Gostujući predavač je govorio o karakteristikama štampanih materijala koje koristimo u svakodnevnom radu, ističući prednosti i namenu svakog materijala ponaosob. Kolege su dobile objašnjenja za ponašanja materijala u različitim prirodnim uslovima kako bismo uvek mogli da pružimo najbolje rešenje za naše klijente.

Detaljnije...

Čep za hendikep

Banim se pridružuje humanitarnoj akciji Čep za hendikep u želji da pomognemo onima kojima je podrška za svakodnevno funkcionisanje neophodna.

Bez ijednog potrošenog dinara možemo učestvovati u prikupljanju sredstava za pomoć osobama sa invaliditetom tako što ćemo plastične čepove donirati umesto što bismo ih bacili. Čepovi mogu biti različitog porekla (piće, kozmetika, hemija…).

Molimo sve da razmotre podržavanje ove akcije u svojim domovima, kako bismo zajedno doprineli i pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Više o akciji možete pronaći na sajtu: http://cepzahendikep.org/

Ili na you tube prezentaciji: https://www.youtube.com/watch?v=f4_VIsiw6f0&feature=youtu.be


Detaljnije...

Najkolega 2016.

U poslednjem mesecu 2016. godine, u Banimu je organizovan konkurs sa najboljeg kolegu godine koju ostavljamo sa sobom. Glasali su svi zaposleni. Pri predlogu kandidata za ovu titulu, pored izvanrednih poslovnih rezultata posebna pažnja je posvećena da našeg NAJkolegu odlikuje pozitivna energija, ljubaznost, preuzimanje inicijative i pokretanje motivacije kod ostalih kolega.

Detaljnije...

Banim Reklame na Danu SOS Dečijeg sela u Kraljevu

U utorak, 25. oktobra 2016. godine, svečano je obeleženo 12 godina uspešnog rada SOS Dečijeg sela Kraljevo.
Program u kojem su učestvovala deca iz SOS sela obuhvatio je nastup hora i čitanje poezije, a u okviru događaja organizovan je i humanitarni bazar domaće zimnice, koji su pripremile SOS mame.
Kompanija Banim Reklame koja već uspešno sarađuje sa SOS Dečijim selom, sa zadovoljstvom je u okviru bazara donirala novčana sredstva namenjena funkcionisanju ove institucije.

Detaljnije...

Poseta osnovaca Banimu

U petak 14. oktobra kompaniju Banim su posetili nastavnici i učenici osmog razreda osnovne škole ,,Dositej Obradović" iz Ratine.

Ova poseta inicirana je od strane direktora škole, kako bi se učenici upoznali sa poslovanjem jedne od uspešnih lokalnih kompanija.

Detaljnije...

Kompanija Banim Reklame i SOS Dečije selo Kraljevo potpisali Memorandum o saradnji

Kompanija Banim Reklame potpisala je prošlog meseca Memorandum o saradnji sa Centrom za porodični smeštaj dece bez roditeljskog staranja SOS Dečije Selo Kraljevo.


Detaljnije...

SRB ENG