ISTORIJAT

Početak kompanije datira iz 2000. godine kada je, kao preduzetnički poduhvat mladih entuziastičnih ljudi, osnovana marketinška agencija Banim. Na samom početku poslovanja prvim klijentima bile su ponuđene usluge izrade radijskih reklama (džinglova), video spotova kao i grafička priprema za štampu. 

Posvećenim radom i pozicioniranjem na tržištu, samo godinu dana kasnije, 2001. godine, nabavljena je oprema za sito štampu, što je bio samo početak za dalji razvoj ka uvođenju ofset štampe i štampe velikih formata. U narednim godinama usledio je niz izazova, koji su podrazumevali i početak saradnje sa najpoznatijim brendovima u zemlji, s kojima Banim i danas svakodnevno sarađuje. Ovim projektima stekli smo značajna iskustva, i uvideli značaj konstantnog razvoja kako kompanije tako i njenih zaposlenih. Propagiranje filozofije da samo zadovoljni zaposleni mogu ostvariti ono čemu mi težimo, ispostavilo se kao najkvalitetnija investicija u budućnost.

Konstantno investiranje generisanog profita stvorilo je uslove za useljenje kompanije u sopstveni proizvodni prostor, što se i desilo u martu 2008. godine.

2010. godinu obeležila je nabavka CNC rutera što je otvorilo novo poglavlje u razvoju Banima. Nakon ove investicije, mašinstvo postaje dominantno u odnosu na štampu.

2013. godine, sa svojim dotadašnjim kupcem Neltom, Banim otvara operaciju u Republici Angola.

U cilju stalnog poboljšanja i očuvanja konkurentnosti, Banim Reklame postaju ponosni član Nelt Grupe u januaru 2015. godine, kao rezultat dugogodišnje saradnje dve kompanije.

Kako bi na što adekvatniji način odgovorila na potrebe klijenata u Crnoj Gori, u skladu sa kontinuiranim proširenjem poslovanja, kompanija Banim Reklame u septembru 2016. godine otvara novu proizvodnu jedinicu u Crnoj Gori – Banim Montenegro. Crnogorska filijala je opremljena mašinom za štampu velikih formata, radionicom za izradu reklamnih panoa kao i opremom za montažu (indoor i outdoor).

Banim svakodnevno radi na unapređenju usluga i proizvoda, sa osnovnim ciljem izgradnje snažne veze sa klijentima, zasnovane na međusobnom poštovanju i poverenju. Naši partneri su neke od najvećih domaćih i međunarodnih kompanija, na čije zahteve odgovaramo energično, fleksibilno i uvek inovativno.

RADIMO ZAJEDNO!

Postavite pitanje našim stručnim službama iz bilo koje oblasti poslovanja. Očekujte odgovor u najkraćem mogućem roku.

15 + 1 =

POĐITE U OBILAZAK NAŠE PROIZVODNJE